Introductie

Introductie

Wat leuk dat je op mijn website kijkt!

Mijn naam is Monique Desar en ik ben Designer. Ik ben min of meer ‘per toeval’ in dit vak terecht gekomen. Ruim tien jaar geleden begon ik in de fashionwereld als make-up artist. Vrij snel echter ontdekte ik de styling- en ontwerpkant. Ik wist meteen dat dáár mijn grote passie lag. En ligt. Wat begon met een eerste styling van een jurk met bloemenfolie (!), is inmiddels uitgegroeid tot mijn dagelijkse werk.

De afgelopen tien jaar heb ik met heel veel plezier veelal in opdracht gewerkt. Het ontwerpen en maken van unieke (trouw)jurken was echter zó tijdrovend, dat ik tijd tekort kwam voor het doorontwikkelen van mijn eigen creativiteit. Dus, ik heb de stap gezet en richt me nu voor 200% op mijn creatieve vrijheid.

Over de kits

Ik ben heel trots op het feit dat ik mij in de afgelopen tien jaar Internationaal neer heb kunnen zetten in de fotografiewereld. Veel gerenommeerde fotografen, visagisten en modellen kennen mij en mijn werk inmiddels. Ook mocht ik al samenwerken met diverse BN-ers. Recent heb ik twee nieuwe concepten aan mijn werk toegevoegd: de verhuur van couture designs én styling. Met mijn Rental Styling Kits bied ik modellen en fotografen de kans om voor een relatief lage prijs exclusieve en unieke designersstukken te huren en shooten.