Huur mij als jouw styliste

Wil je écht uitpakken bij je fotoshoot voor een optimaal resultaat, dan is het misschien een tof idee om mij in te huren als jouw persoonlijke stylist ter plekke. Ik let natuurlijk tóch weer op andere dingen dan een make-up artist of hairstylist en ook een fotograaf ziet soms bepaalde dingen niet.

Direct schakelen

Het grote voordeel is dat ik meekijk via de camera en daardoor meteen kan schakelen als een design het op de foto toch minder doet dan gedacht. Of dat we nog bepaalde accessoires nodig hebben. Natuurlijk kan ik ter plekke creaties nog net iets groter of indrukwekkender maken, door extra stoffen mee te nemen en deze toe te voegen.

Optimaal resultaat

Zomaar een paar voorbeelden voor als je mij voor een dag inhuurt als je persoonlijke stylist. Er zijn dan gewoon nét iets meer mogelijkheden om tot een optimaal resultaat te komen.

Huur je mij in, dan telt alleen het dagtarief en zijn de kosten voor de huur van een creatie voor mij.

Tarieven variëren, omdat elke shoot anders is. Ook maak ik verschil tussen een wel of niet  commerciële opdracht.

Meer info? App of mail me!